Харесвам ръцете му. С дълги и изящни пръсти, той има навика да жестикулира постоянно докато говори.
Не харесвам него, а ръцете му!

Тези ръце ме впечатлиха, когато го видях за първи път... Дълго не откъсвах погледа си от тях.

Той много жестикулира докато говори. А той много говори.

Не го харесвам. Харесва ми, когато говори.

Дългите пръсти при мъжете са почти сигурен белег, че и пенисът им е дълъг (ха! всички мъже си погледнаха ръцете, хахаха). А това, както знаете (хайде всички!), е най-хубавото. Или най-важното? Не, хайде най-хубавото да си остане. Не, и двете!

Не се излъгах - дълъг му е. И не само това...

В един момент, колкото и да не я искате и колкото и да нямате нужда от нея именно в този момент, скуката идва неудържимо. Сексуалната скука имам предвид.

При мен тя се появи без да имам каквато и да е заслуга за това. Свикнала съм да правя секс със партньора си, без значение колко време сме вече заедно, всяка вечер. Ако не става, си го изисквам.

Понякога ми писва от него заради еднообразието, разнообразявам се с лекичка изневяра, и после всичко отново си е о'кей. Да уточня, че задължително условие за това е наличието на любов...

Този път ми писна от него не за друго, а заради самия него. Обичам го, искам го, обаче неговото безхаберие относно секса отблъсква така силно сексуалното ми желание, че направо не мога да се позная в последно време.

И вече самата аз не искам секс със него. Нещата очевидно са навързани и това тука един сексолог би обяснил със завидна лекота.

Аз дори не се напъвам да си го обяснявам, за мен то е факт, а начинът, по който се чувствам, винаги е бил определящ за поведението и реакциите ми, така че сегашното не е изключение.

За да не се налага понякога да си лягам с него, си осигурявам постоянно секс другаде.

Въпреки това понякога се налага да правя секс със него, което не ми е неприятно и който в 99% от случаите аз иницииирам.

Но... нямам тръпка. И тръпката си я загубих именно заради неговото безхаберие.

Той мисли, че съм сексуална маниачка (абсолютната истина), но не е съвсем наясно, че това си е болестно състояние и изисква нон стоп секс. Той не знае, че аз постоянно го правя. И аз не знам понякога...

Той вярва, че прекалено често правим секс и в повечето случаи очевидно го прави против желанието си. За него това не е важно, така, както много други неща не са важни за много други хора. Дотук го разбирам.

Оттук насетне обаче става така оплетено, че ще ми е нужен зверски много секс, за да получа прозрение.