Отдавна не съм се разписвала тук, но това е защото лятото дойде и съм много заета със събиране на материал за блога си хихи :)))
Хайде да ви разкажа най-скорошната си палава историйка...
Не си спомням вече дали разказвах за един мой приятел или любовник да го наречем за по-достоверно... Няма да навлизам в подробности, за да не попадне блога ми в недоброжелателни ръце и някой да се разпознае.
Та... с този мой познат имаме вече поне едногодишна история на разминавки. Когато се запознахме, бяхме с голяма компания и така и не се получи между нас, защото той е несериозен, а и аз не съм се потрудила особено, ако трябва да бъда честна. Все пак... мъже много, за какво ми е толкова да се пъна за някой си, нали така?
Както и да е, случи се така, че през уикенда се засякохме и... Този път беше успешен! Имаше продължение „ет хоум“ обаче това доведе до проблеми.
Аз му казах, че сме пийнали повече и той се съгласи, че можем спокойно да се направим, че нищо не се е случило. Дори каза, че няма да се обажда, а аз ако имам желание знам номера... Обаче да, бе да... Първо ми се обади да ме пита дали не било имало някакви усложнения. Усложнения !?! Както и да е, реших, че се прави на загрижен и даже отчасти ми направи хубаво впечатление, че е мило детенце. Обаче вчера беше капакът на историята. Звънна ми късно вечерта. Пиян!!! Явно е събирал смелост. Но така се оплете в глупостта си, че тръгна да ми говори за нашата връзка, при което не можах да се сдържа и бях по-груба от обикновено. Каква връзка бе мен?! Ти майтап ли си правиш с мен?! И понеже вече на финала ми каза, че се надява да се видим пак, му отговорих, че едва ли ще се случи това. Знам, че бях много груба и малко ми е жал, ама еба ти?! Ако някой мъж чете... Ако искаш да видиш някоя жена, й се обаждаш с директно предложение. Иначе си личи и е много смешно!