Бях странно потресена, защото най-добрият ми приятел Орлин*, с когото споделях всичко, не беше имал приятелка откакто го познавам.

Всички знаете, че аз съм супер сексуална личност, а заедно с него сме се напивали хиляди пъти и сме се заигравали, а той дори не смееше да ме докосне. Това ми беше супер странно, но не мислех, че има нещо, защото все пак бяхме приятели, а както всички знаем добре сексът е най-бързото средство за разваляне на приятелства.

Както и да е, това не е важно. Аз много си го обичам като човек, но тази новина ме шокира из основи. Питате се как разбрах?

Последният път, когато се напихме, бяхме много зле и той си призна, че е влюбен в един от мъжете, с които спя. Беше ми чудно защо пуска гадни коментари за отношенията ни с него..... Но никога не бих си помислила такова нещо. Получих признанието преди 3 седмици. Оттогава не сме се виждали. Не сме се и чували, защото не ми вдига телефона и не отговаря на смс-ите ми.

Какво да направя?! Чувствам се ужасно объркана! Много държа на него като приятел. Той ме познава най-добре от всички. А сега вече не е същото.

Вече ми е неудобно да му се обаждам, защото може би не ме иска в живота си или ме ревнува от това момче, с което имаме интимни отношения. Но той ми е опора, всичко му споделях. А сега го чувствам толкова далечен и различен. Все някога ще ми вдигне, това е ясно, но дали вече ще се чувствам по същия начин в компанията му?

* Имената са променени.